CHECKLIST DUE DILIGENCE DATA ROOM | Ideals

Een Due Diligence Data Room is de aanleiding waar jouwe bedrijf kopieën plaatst betreffende de financiële, juridische en zakelijke stukken die een geschiedenis en toekomst betreffende het bedrijf bepalen, opdat potentiële beleggers kunnen inschatten voordat zijkant een formeel aanbod indienen. Een ‘due diligence’-gegevensruimte zijn toegankelijk voordat dataroomservices potentiële kopers of investeerders na goedkeuring door het verkoper plus na ondertekening van beslist Non Disclosure Agreement (NDA). De investeringsbankier die een verkoper vertegenwoordigt, is verantwoordelijk voor het identificeren betreffende levensvatbare kopers / investeerders, het beveiligen van ondertekende NDA’s en het plannen van toegang tot het gegevens van de data van een due diligence-gegevens. Er zijn twee soorten Due Diligence-datakamers: Traditional Due Diligence Data Rooms plus Virtual Due Diligence Data Rooms. Pro’s plus Con’s met beide type dataruimtes zijn te tegenkomen op een pagina Traditional Due Diligence Data Rooms vs. Virtual Data Rooms. De onderstaande pagina’s bevatten een gedetailleerde due diligence-checklist die zijn samengesteld uit vele jaren betreffende M & A-projecten. Hoewel dit een van het meest uitgebreide en uitgebreide due diligence-checklists is dat gratis met internet beschikbaar zijn, moet u jouwe advocaat en investeringsbank raadplegen, omdat ze waarschijnlijk dezelfde paar aanvullende suggesties zullen hebben.

vdr providers

ALGEMENE BEDRIJFSGEGEVENS DUE DILIGENCE CHECKLIST & Ideals vdr

 • Een lijst van elke directe alsof indirecte dochteronderneming van de Vennootschap.
 • Kapitalisatie van de Vennootschap dat het reeks geautoriseerde aandelen van iedere klasse ofwel serie van aandelenkapitaal, het aantal uitgegeven en uitstaande aandelen met dergelijke aandelen en een recordbezitters met dergelijke aandelen toont. Certificaat of statuten en statuten van het bedrijf, ofwel artikelen van organisatie en operationele overeenkomst die betreffende kracht zijn.
 • Notulen met de vergaderingen van het aandeelhouders of leden van de Vennootschap, de raad van bestuur of een comité daarvan, gedurende de laatste 3 jaar.
 • Alle overeenkomsten tussen aandeelhouders alsof leden met de Vennootschap met betrekking tot bedrijfsvoering, eigendom alsof zeggenschap aangaande de Vennootschap.
 • Alle documenten die is aangegaan met betrekking tot of verband houdend aan voorafgaande financieringen of aandelenemissies van het Onderneming, inclusief, maar niet beperkt tot, Stock Purchase Agreements, Aandeelhoudersovereenkomsten en Registratie Rechten Afspraken.
 • Alle correspondentie en overeenkomsten tussen of tussen de Vennootschap plus de bestuurders of functionarissen van de Vennootschap met betrekking tot schadeloosstelling, werkgelegenheid, leningen alsof voorschotten.
 • Voorraadboeken, magazijnboekingen en andere voorraadadministratie van de onderneming.
 • Dezelfde lijst aan opties, inkooprechten en warrants uitgegeven maar door het bedrijf bij vermelding betreffende de naam van een houder, u aantal uitgegeven opties, rechten of warrants, de toegekende datum, de optie ofwel aankoopprijs en de positie van een houder bij het Handelsbedrijf, samen bij kopieën van optie-, recht- of warrantovereenkomsten.
 • Een adreslijst met het locaties betreffende alle terreinen, gebouwen en andere verbeteringen die bestaan gehuurd alsof eigendom is van de bedrijf.

Alle materiële overheidsvergunningen, licenties of autorisaties en bijbehorende correspondentie van het bedrijf. De stijgende populariteit betreffende virtuele dataruimten heeft geleid tot beslist toename van het reeks leveranciers met virtuele dataroom, wat zegt dat VDR’s niet moeilijk te vinden zijn. Echter de uitgebreide reeks opties kan leiden tot langduriger verwarring plus onzekerheid aangaande de vraag of jullie de passende VDR kiest voor jouwe bedrijf. Door ervoor bij zorgen datgene u volledig vertrouwen hebt in de VDR van uw handelsbedrijf en kompleet gebruik moet gaan maken betreffende de baten die de biedt. Virtuele dataruimten is een integraal onderdeel terechtkomen van M & A-transacties, omdat bedrijven vinden dat hun veel groter wordende gegevens moeten worden beheerd en gedeeld op beslist manier dat tijd bespaart, de efficiëntie verbetert plus de beveiliging verbetert. Sinds de introductie tien jaar geleden, hebben virtuele dataruimten moeizame plus papierzware due diligence processen vervangen, enigszins vaak resulteerde in hogere waarderingen plus kortere dealcycli.

متن دیدگاه‌ها

mood_bad
 • هیچ نظری ثبت نشده است.
 • chat
  یک نظر ارسال کنید